Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

A Mikrohitel kondícióiról, igénylésének feltételeiről információ:
telefon: 36-1-883-0810
e-mail: info@mva.hu
Budapest, III. Szépvölgyi út 135.Kedvező hitellehetőség ígéretével próbálnak - a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány nevében -, több megyében szerződéskötési díjat kicsalni vállalkozóktól.
Ennek kapcsán felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy az MVA hitelét kizárólag, a helyi Mikrohitel központokban lehet igényelni!


Együttműködés a LAM alapítvánnyal

2019. december 2-án a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány együttműködési megállapodást írt alá a Kovászna megyei LAM Alapítvánnyal és a kolozsvári LAM IN-VEST Rt-vel. Az ünnepélyes aláírásra Kolozsvárott a református püspökség épületében került sor.
A LAM Alapítvány egy 1992 óta Erdélyben működő non-profit szervezet, amelynek célja a a kisvállalkozók  vállalkozások támogatása. Céljainak elérése érdekében az Alapítvány két fő tevékenységi területen fejti ki tevékenységét: felnőttképzés és hitelezés.
LAM IN-VEST Rt, a LAM Alapítvány által 2005-ben létrehozott és a Román Nemzeti Bank felügyelete alatt működő nem–banki hitelintézmény, aki közép Erdély hat megyéjének területén folyósít hiteleket mezőgazdászok és kis, valamint közepes vállalkozók számára.
Az együttműködés keretében a felek szakmai együttműködésre törekszenek, mely magában foglalja a tapasztalatcserén és szakmai együttműködésen kívül a határ menti illetve uniós pályázatokon történő közös indulást is tervezik.
Az MVA különösen számít a LAM Alapítvány mezőgazdasági finanszírozással kapcsolatos tapasztalataira, illetőleg segítségre azok magyarországi implementálásában.

MVA-LAM


Folytatjuk a
Határon átnyúló program fiataloknak
elnevezésű programunkat

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága „Gazdaságfejlesztés az egyéni boldogulás és a szülőföldön maradás szolgálatában” címmel szervezett szakmai hétvégét és továbbképzést külhoni magyar főiskolai és egyetemi hallgatók számára, amelyen dr. Braun Márton az MVA ügyvezető igazgatója is a felkért előadók között szerepelt.


Segítünk Indítani!
GINOP-5.2.2. FIATALOK VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁSÁNAK TÁMOGATÁSA
A projekt célja a 18-30 év közötti, mikrovállalkozást tervező fiatalok segítése vállalkozói készségeik fejlesztésével, a számukra nyújtott vállalkozást támogató tanácsadási szolgáltatásokkal, mentorálással és képzéssel. Elsősorban az Ifjúsági Garancia Program részeként, az álláskereső fiatalokból kerülhetnek ki a pályázók.  3 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek mindazok, akik sikeresen részt vesznek a projektben, valamint új vállalkozást hoznak létre.

VÁLASSZON RÉGIÓT!